• Wij zorgen niet alleen voor “een” maaltijd op je bord. Wij zorgen voor een gezonde en uitgebalanceerde maaltijd waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over verborgen voedingswaarden, verwerkte suikers of E-nummers allerhande. Alles wordt bovendien vacuüm bereid met verse ingrediënten zodat optimale smaak en voedingswaarde behouden blijven.

 • Onze maaltijden kunnen perfect ingevroren worden. Heeft u deze graag diepvries geleverd, vermeld dit dan bij de bestelling. Wij vriezen deze in adhv een shockvriezer.

 • Zeker en vast, bestel één van de boxen waarbij wij jou contacteren om de samenstelling te bepalen. Op deze manier staan we rechtstreeks in contact en kunnen we de mogelijkheden bekijken!

 • Onze maaltijden zijn vers en bereid zonder bewaarmiddelen of andere conserveermiddelen, hier door dienen de maaltijden bewaard te worden tussen de 1°C & 5°C. De maaltijden kunnen tot 7°C verdragen maar moeten zodra ze boven de 5°C komen binnen de dag worden genuttigd. DIt geld trouwens voor alle voedingsmiddelen, bereide producten of verse producten die u aankoopt. Controleer regelmatig uw frigo dat deze zeker niet boven de 5°C staat.

 • Al onze gerechten worden vacuüm bereid en in beschermde atmosfeer verpakt en geleverd. Wij garanderen een houdbaarheid van 10 dagen na verwerking. Om optimale smaak en voedingswaarde te behouden, raden we aan om de maaltijden 10 dagen na levering te gebruiken. Is uw maaltijd toch niet goed, neem dan contact met ons op via mail. Stuur een afbeelding van de verpakking incl. label huidig uur en datum & temperatuur van de frigo met huidig uur en datum en verstuur het naar info@calculatednutrition.be, wij bereiden de maaltijd opnieuw indien u dit wenst en leveren hem de eerst volgende leverdag. Gerechten besteld via Deliveroo zijn 2 dagen houdbaar in de frigo op max 5° C.

 • Combisteamer: 100°C & 100% vochtigheid 10 minuten opwarmen. Microgolf: 900 W 5 min gaatjes prikken in de verpakking.

 • Materiaal Schalen zijn op papierbasis (suikerriet), de barrière is polyester. Tot 95% minder kunststof (lees fossiele grondstoffen) in vergelijking met PP/CPET. Scheiden verpakking Gescheiden verwerking is mogelijk wanneer de barrière wordt verwijderd uit de menuschaal (met enige moeite is dit mogelijk). De menuschaal kan dan bij het oud papier en de folie bij het kunststofafval. Deze worden verpakt onder MAP.

 • Onze leveringen zijn volledig gratis bij bestellingen boven de € 85. Hou er rekening mee dat dit het bedrag na gebruik van een eventuele kortingscode is. Bestellingen van € 00 - € 50 krijgen een verzendkost van € 13,50. Bestellingen van € 51 - € 84 krijgen een verzendkost van € 5. Alles hierboven is gratis tenzij anders vermeld. Indien er acties zijn met gratis verzending zal dit altijd meegedeeld worden.

 • Onze leveringen worden voorzien door Dynalogic met speciale gekoelde dozen van EFoodCommerce die voorzien zijn van een temperatuur sensor. U kiest zelf welke dag en tijdsblok u wilt wanneer de levering kan plaatsvinden. De tijdsblokken zijn: 08-13u 12-18u 18-22u Bent u dan toch nog niet thuis? U ontvangt een mail van Dynalogic om de levering opnieuw in te plannen de volgende dag. Doet u dit niet is de bestelling helaas voor de vuilbak en bent u deze kwijt.

 • Op dit moment is dit mogelijk, maar enkel in Gent waar onze productie-keuken zich bevind. Dit kan u vinden bij contact. Let wel op dat u dit duidelijk bij de opmerking op de bestel pagina schrijft. Enkel mogelijk tussen 07u-20u30 op leverdagen tenzij anders afgesproken.

 • Wij leveren in België, Nederland ( behalve Waddeneilanden ) en Luxemburg.

 • De werking is simpel, u kiest zelf welke maaltijden u wilt of stelt zelf de hoeveelheid u wenst samen. Of u kan ook boxen bestellen die uit meerdere maaltijden bestaan, hier is ook een abonnementsformule mogelijk.

 • Wilt u graag gezonde maaltijden aanbieden in uw zaak of doorverkopen aan klanten? Contacteer ons via de contact page en wij contacteren u binnen de 48u voor een offerte op maat!

 • Kortingscodes kan u gewoon invoeren in de winkelmand pagina, deze zal automatisch verwerkt worden.

 • Via de account pagina kan u gewoon elke vorige bestelling herhalen. Neemt u af en toe hetzelfde? Bestel gerust een box en dan zetten wij dit om in een abonnement indien gewenst!

 • Dat klopt, de kortingscodes geven korting op onze maaltijden en eventuele andere producten die van ons zelf afkomstig zijn. Op producten van andere leveranciers geven wij geen korting, tenzij anders vermeld.

 • Een cadeaubon kan u aankopen aan een bedrag dat je zelf wenst. Op de pagina voor af te rekenen kan u kiezen of u deze naar uzelf stuurt of iemand anders. U kan ook een boodschap plaatsen wanneer u kiest om deze naar iemand anders te verzenden.

 • Als u geen datum/uren kan selecteren maar de bestelling wel kan uitvoeren nemen wij contact met u op op deze te bepalen. Kan u de bestelling niet doorvoeren? Selecteer B2B factuur en dit zal wel lukken, wij contacteren u voor betaling en leverdag te bepalen.

 • Natuurlijk, contacteer ons via de contact pagina en wij doen het nodige.

 • Na een refresh van de pagina zou de pagina volledig moeten verschijnen. Dit kan het geval zijn bij onze zelf samen te stellen maaltijden.

Geen antwoord gevonden? Contacteer ons gerust!

NEEM CONTACT OP