Wie zijn we

Wij bereiden kant en klare gezonde gerechten die wij zelf samenstellen in een gezonde verhouding van koolhydraten, eiwitten en vetten. Anderzijds bereiden wij ook volledig jullie eigen keuzes, stel ze zelf samen of neem contact met ons op voor maaltijden volledig op maat!

About Image 1
About Image 2
About Image 3
About Image 4
About image

De one stop shop voor je gezonde kant en klare maaltijden of aanvullende voeding! Geen verspilling meer van voeding, niet meer in de file staan voor naar de winkel te gaan! Gewoonweg bestellen en wij brengen het naar jouw deur! Binnenkort ook beschikbaar in automaten doorheen de BeNeLux! Wij van Calculated Nutrition streven er naar jullie zo gezond en lekker mogelijke maaltijden aan te bieden. Wij werken met zo veel mogelijk organische & biologische ingrediënten. Voeding in z’n puurste vorm, voor jullie bereid!

Wilt u nu gewoon gezond eten en geen uren in de keuken of in de winkel te staan? Bent u enorm actief en sport u veel maar staat uw voeding toch nog niet op punt? Krijgen uw kinderen op school enkel ongezonde troep voor te eten en zou u wel graag ook eens iets gezond willen aanbieden? Niet tevreden van het eten in uw rusthuis? Altijd maar hetzelfde, geen smaak, twijfel je of het wel gezond is? Als u zich kan plaatsen in één van bovenstaande stellingen is Calculated Nutrition wel degelijk iets voor jou! Probeer het nu!

http://Leander%20personal%20training
http://Crossfit%20Blue%20Fenix
http://Crossfit%20Holthem
http://Tervo%20Gezondheidswinkels